Projecten


Vilten tas geruit
01 Vilten tas geruit
Grote paars/lila geruite vilten tas (35 x 40 cm). Aan de andere kant een boom, vogeltjes en muzieknoten. De binnenkant is gevoerd met paars met lila stippen en bevat een vilten opbergzak met lint voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
Vilten tas strepen
02 Vilten tas strepen
Grote roze/geel gestreepte vilten tas (35 x 40 cm). Op de achterkant 2 stalen afgebeeld in roze en geel. De binnenkant is gevoerd met roze met witte stippen en bevat een vilten opbergzak met lint voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
Vilten tas bloemen
03 Vilten tas bloemen
Grote zwarte vilten tas (35 x 40 cm) met 3 gekleurde bloemen. Op de achterkant 4 fotovakjes afgezet met gekleurd stiksel. De binnenkant is gevoerd met een Burberry ruit en bevat een vilten opbergzak met lint voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
04 Vilten tas boom
Grote vilten tas (30 x 40 cm) met afbeelding van boom met bij, bloem en wolk met regendruppels. Op de achterkant 4 rode appels. Hengsels van bamboe. De binnenkant is gevoerd met rood met witte stippenstof. Aan de binnenkant een grote paarse vilten opbergzak met lintjes voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
05 Vilten tas Indigo
Grote vilten tas (35 x 40 cm). Ter gelegenheid van verjaardag collega heeft iedereen een pand gecustomized. De binnenkant is gevoerd met paisleystof, afgezet met zwart kant en bevat een roze vak voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen e.a. accessoires.
Vilten tas
06 Vilten tas pinguin
Grote vilten tas (30 x 40 cm) met pinguin, zeesterren, kwal, visjes en waterplanten. De achterkant is blauw met paarse stippen, goud lint en een roze hartje. Hengsels van bamboe. De binnenkant is gevoerd met blauw met paarse stippen stof. Bevat een vilten opbergzak met lint voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
Vilten tas beetle en vliegtuig
07 Vilten tas Beetle
Grote vilten tas (30 x 40 cm) met afbeelding van beetle en vliegtuig. De achterkant is zachtroze met witte stippen, lichtblauw lint en roze hart. Hengsels van licht bamboe. De binnenkant is gevoerd met zachtroze met witte stippenstof. Bevalt een opbergzak voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
Vilten tas vogels
08 Vilten tas vogels
Grote vilten tas (35 x 40 cm) met roze en groene vogel, wolk met regendruppels en vijf kleine bloemen. Op de achterkant vier grote roze met rode harten. Hengsels van bamboe. De binnenkant is gevoerd met turqoise met paarse stippenstof. . Bevat een vilten opbergzak met lintjes voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
Grote tas met giraffe en bloem
09 Vilten tas giraffe
Grote vilten tas ( 30 x 40 cm) met afbeelding van giraffe, bloem en gras. Op de achterkant een grote roze bloem. De binnenkant is gevoerd met zachtroze met witte stippen stof. Bevat een vilten opbergzak met lintjes voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
Vilten tas
10 Vilten tas vogeltjes
Grote vilten tas (30 x 40 cm) met roze en blauwe vogel, wolk met regendruppels en vijf kleine bloemen. Op de achterkant vier grote roze met rode harten. Hengsels van bamboe. De binnenkant is gevoerd met oranje / wit geblokte stof. Bevat een vilten opbergzak met lintjes voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
Vilten tas (groot)
11 Vilten tas zee
Grote vilten tas (30 x 40 cm) met afbeelding van zee met zeester, haai en vis. Op de achterkant een rood / roze bloem. Hengsels van paars vilt. De binnenkant is gevoerd met groen en zachtroze legerprint. Bevat een vilten opbergzak met lintjes voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, kralen, glimmende blaadjes e.a. accessoires.
12 Vilten tas afrika
Grote vilten tas (30 x 40 cm) met afbeelding van afrikaanse boom, tijger en zon. De achterkant heeft 4 grote pootafdrukken. Hengsels van licht bamboe. De binnenkant is gevoerd met oranje/wit geblokte stof. Bevat een opbergzak voor sleutels e.d. De zijkanten zijn versierd met knopen, lint e.a. accessoires.
Vilten boodschappentas
13 Vilten tas Bio Albert Heijn
Grote bruine vilten boodschappentas (50 x 45 cm). Aan beide kanten zijn producten met relief op de tas gestikt. Een kant met ananas, peren, boterham en eieren. Aan de andere kant verschillende soorten flessen en een prei. De binnenkant is gevoerd groen wit geruit plastic en bevat een groot opbergvak voor eieren. Deze tas was een opdracht voor het Nimeto en is gemaakt i.s.m. Charlotte Haak (oktober 2008).
Back to the seventies: Persoonlijk en Nostalgisch babycadeau
Op een gekleurde vilten achtergrond staat een geborduurd figuurtje met de naam, geboortedatum, lengte en gewicht van de nieuwe baby. Persoonlijk, nostalgisch en vrolijk. De afmeting is 25 x 25cm. Kleur achtergrond is pimpelpaars, aquablauw, appelgroen of zuurstokroze. Keuze uit 4 geborduurde figuren: auto, eend, vogel of gek wezentje. De kunststof lijst is mat zilver. Te bestellen voor 29,95 inclusief lijst en verzendkosten. Bezorging in heel Nederland binnen 5 werkdagen.
Kinderkamer Elf
Roze vilt als behang op de muur aangebracht met daarop verschillende kleuren bloemen.
Kinderkamer Liv
Paneel van 100 x 140 cm met bloemen, eend, visjes en letters.
Kinderkamer Tim & Tobias
Paneel van 100 x 100 cm met vliegtuigen, pandabeer, giraffe, krokodil, haai, olifant, duikvogel, leeuw en tijger.
Kinderkamer Yra
Kinderkamer Yra
Paneel van 100 x 140 cm met bloemen, eend, uil, giraffe, egel, vogeltjes, schaap, bij, vlinder en naam kleuter.
Opbergzakken speelgoedkist Hugo
Opbergzakken speelgoedkist Hugo
2 vilten opbergzakken voor speelgoedkist Hugo. I.s.m. Hout & Stijl. Afmeting zakken 15 x 20 cm.
Paneel Cedi december 2007
Paneel van 60 x 60 cm met duikvogel, pinguin, regenboogvis, krokodil, raket en wolk met Cedi.
Paneel prijswinnaar The Kids Daily juni 2007
Paneel prijswinnaar The Kids Daily juni 2007
Paneel 70 x 70 cm voor Lucas met tropisch eiland, vliegtuig, pandabeer, giraffe, olifant, krokodil, vis, haai en tijger
Stoeltje met vilten opbergzak i.s.m. Hout & Stijl
Stoeltje met vilten opbergzak i.s.m. Hout & Stijl
Rood stoeltje met logo Bart Foundation. Op de achterkant een wit vilten opbergzak met grote rode letter "M" ter gelegenheid van een geboorte (oktober 2008).
Stoeltje met vilten opbergzak i.s.m. Hout & Stijl
Stoeltje met vilten opbergzak i.s.m. Hout & Stijl i.o.v. BNN
Appelgroen stoeltje met paarse opbergzak voor geboorte Liv Nicolai
Stoeltje met vilten opbergzak i.s.m. Hout & Stijl
Stoeltje met vilten opbergzak i.s.m. Hout & Stijl i.o.v. BNN
Wit stoeltje met rode vilten opbergzak voor geboorte baby Keet
Vera Vos
Vos met naam van pasgeboren baby. Afmetingen 25 x 25 cm. Geleverd met klittenband op de rug en zelfklevend klittenband om op de deur van de babykamer te bevestigen.
Woonkamer 101 woonideeen
Paneel met donkerbruin vilt met bank, kussens, plant en carpet
Viltcatalogus Projecten Viltcatalogus Home info@viltstudio.nl