Info

Viltstudio ontwerpt en maakt vilten schilderijen in diverse formaten, kleuren en met verschillende thema’s, zoals dieren, ruimtevaart, zee en strand, bloemen en auto’s.

Zo is er de vilten achtergrond van 1 x 1 meter waar de viltfiguren wachten tot ze een andere plek krijgen. De figuren zijn zacht gevoerd en hebben een rug van klittenband waardoor ze blijven plakken, maar ook te verplaatsen zijn. Zo ontstaat keer op keer een ander kunstwerk. De uitstraling van een vilten doek is vrolijk, fris en soms een beetje eigenwijs.

Materiaal:
Standaard achtergrond: mdf 6 mm, afmetingen 1 x 1 meter bekleed met gekleurd vilt.
Vilten items: 100% wolvilt, fiberfill, garen, klittenband en soms pailletten en lint.

Werkwijze en prijs:
De prijs van een vilten kunstwerk hangt af van het ontwerp. Om tot een ontwerp te komen maken we een afspraak om de mogelijkheden aan de hand van vilten voorbeelden en eventueel foto’s te bespreken. Als het ontwerp naar wens is, volgt de offerte.

Contact:
Viltstudio
Albert van Dalsumlaan 237
3584 HD UTRECHT
Email info@viltstudio.nl
M +31(0)6-534 970 89

Veiligheid: Viltstudio maakt je erop attent dat sommige viltfiguren kleine onderdelen kunnen bevatten. Deze zijn altijd vastgestikt, maar Viltstudio kan niet garanderen dat deze tegen onjuist gebruik bestand zijn.

De algemene voorwaarden van Viltstudio zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. Een exemplaar is zowel bij de KvK als bij Viltstudio opvraagbaar.

Viltcatalogus Projecten Viltcatalogus Home info@viltstudio.nl